Stoof erover!

Zaterdag 17 november is het ‘Stoof erover’ op Scharrelboerderij Wadwaai. Tussen 10 uur en 14 uur kunt u terecht voor heerlijk vlees om een fijne stoofpot te maken. Daarnaast kunt u rondkijken bij onze dieren. Een mooie gelegenheid om ons bedrijf te bezoeken.

De herfst is na een lange zomerse periode echt ingetreden. Dat brengt een eigen sfeer met zich mee. Van oudsher is het de tijd voor heerlijke stoofpotjes. Het is echt genieten als de regen tegen de ramen klettert en je je kan warmen aan zo’n heerlijk gerecht. Op de Scharrelboerderij verkopen we vlees van het kalf, varken of lam. Deze zijn bij uitstek geschikt voor een herfstige stoofpot.
Om de smaak te pakken te krijgen organiseren we deze ‘Stoof erover!’

Scharrelboerderij Wadwaai op FacebookStoven is eigenlijk hetzelfde als smoren maar dan met meer vocht. Je braadt het vlees eerst aan en dan laat je het rustig verder gaar worden in een gesloten pan, op een laag tot matig vuur in bouillon, wijn, cider of bier met groenten en kruiden. Tijdens de stooftijd wordt het vlees tegen de kook aan gehouden, waardoor het extra zacht en smakelijk wordt.’

Scharrelboerderij Wadwaai is gevestigd aan Wadway 10, 1687 PP Wognum. We zijn een kleinschalig bedrijf. Ons doel is mensen te laten kennismaken met eerlijk, smakelijk en verantwoord vlees. Het vlees komt van de dieren, die bij ons op de boerderij worden geboren. Onze dieren krijgen goed voedsel, zonder kunstmatige toevoegingen. Daardoor is het vlees, schoon vlees. Op zaterdag 17 november bent u tussen 10 en 14 uur van harte welkom om kennis te maken met onze producten.

Dus stuif binnen op deze Stoof erover!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *