Barbecue

De lente is dit jaar goed begonnen. We hebben de eerste zomerse dag al kunnen noteren. Het buitenleven komt weer op gang. Lekker erop uit, genieten van alles dat tot uitbloei komt. Het eten verschuift ook weer meer naar buiten. De winterse kost maakt plaats voor lente en zomerschotels. BBQ’en hoort daar helemaal bij.

Barbecue vlees te verkrijgen bij Scharrelboerderij Wadwaai.Er gaat niets boven een heerlijk stukje vlees dat goed gegaard is op de BBQ. Scharrelboerderij heeft het assortiment uitgebreid met BBQ-producten. Zo kunt u ook in de zomer genieten van een heerlijk stukje vlees van onze eigen scharrelvarkens. Zoals: worstjes, speklapjes, gemarineerde varkenslapjes en hamburgers. Gewoon een keer proberen. Het is een lekkere mogelijkheid om kennis te maken met onze producten.

Wij verkopen kalfs- en varkensvleespakketten. Naast de pakketten zijn, zolang de voorraad strekt, ook losse portieverpakkingen beschikbaar. Het lamsvlees wordt uitsluitend in losse porties verkocht. Het vlees is diep ingevroren en vacuüm verpakt.

Ons kalfs- , varkens- en lamsvlees is smaakvoller dan het vlees uit de supermarkt.
Pakketten en overige vleesporties kunt u bestellen via de pagina verkoop , of telefonisch 06-53960268. Naast zelf ophalen is thuisbezorgen mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *